Be part of active society

Avem placerea sa va invitam sa descarcati Ghidul de predare a dansului pentru adulti in care am inclus 6 stiluri diferite, adaptate de catre partenerii din Romania, Grecia si Serbia. Varianta in romana va fi disponibila in curand.

Lectura Placuta

Diseminarea proiectului BE PART OF ACTIVE SOCIETY

Lectia de tango la Music 4All

Lectia de vals vienez la Fresh Club

Demonstratie de dans a partenerilor din Grecia

Ne puteti urmari si pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100092245742575

Un total de 50 de persoane din cei 3 parteneri au participat in perioada 3-8 mai 2023 la un cantonament international in Salonic, Grecia (30 persoane din Grecia, 10 persoane din România și 10 persoane din Serbia).

La prima sedinta din cadrul proiectului "Be part of active society" s-au discutat aspecte organizatorice pentru o buna desfasurare a proiectului. La intalnire au participat Goran si Filip din Serbia, Prokopis din Grecia si Nadia prin zoom datorita unor probleme medicale care au impiedicat-o sa faca deplasarea la Bucuresti.

Ne propunem ca la finalizarea proiectului sa crestem comunitatea de persoane adulte cu varste de peste 40 de ani care sa participe activ la lectiile de dans si pregatire fizica in cadrul celor trei organizatii partenere in proiect cu 75 de noi membri. Prin atingerea acestui obiectiv persoanele care au tendinta de a deveni sedentare vor avea o stare...