Young people communicate through traditions

Tineri din Italia, Romania si Turcia au desfasurat in Avola, Italia activitati lucrative de cules masline si migdale si au invatat procesul de fabricare a uleiului de masline. Am observat ca tinerii cu nevoi speciale se pot implica la fel de mult in activitati productive.

Spectacol de dans în comuna Cocorasti Misli Cu ocazia International Training Camp in Romania, tinerii implicati in proiect din Romania si Turcia au organizat un spectacol in data de 7 septembrie 2023 in Comuna Cocorastii Mislii, jud Prahova. La show au participat tineri cu nevoi speciale din Antalya, Bucuresti si Cocorastii Mislii care au dansat...

Aceasta activitate se va desfasura in perioada 2-7 septembrie 2023 in comuna Cocorasti-Misli, judetul Prahova, cu sprijinul primariei Cocorasti-Misli, primar Daniel Alexandru.

Cu ocazia intalnirii transnationale in Turcia am invatat sa pictam pe apa. Metoda o vom folosi a mijloc de incluziune a tinerilor. Ebru este arta tradițională turcească de a crea modele colorate prin stropirea și perierea pigmenților de culoare pe o tigaie cu apă uleioasă și apoi transferând modelele pe hârtie. Cunoscute sub numele de marmorare,...

La prima sedinta din cadrul proiectului "Young people communicate through traditions" s-au discutat aspecte organizatorice pentru o buna desfasurare a proiectului. La intalnire au participat Jessica si Marco din Italia, Hulusi si Tuncer din Turcia si Gigi, Anda si Cristina din Romania.