Noutati

SUPER OFERTA: COPIII CU VARSTE INTRE 6 SI 15 ANI CARE SE LEGITIMEAZA LA CLUBUL DE DANS PHOENIX PANA PE DATA DE 15 NOIEMBRIE VOR BENEFICIA DE UN VOUCHER IN VALOARE DE 300 LEI PENTRU ECHIPAMENT SPORTIV DIN PARTEA MINISTERULUI TINERETULUI SI SPORTULUI.

Clubul de dans Phoenix isi redeschide portile pentru copiii care doresc sa practice un sport elegant, in conditii civilizate si complet igienice, in conformitate cu cerintele normelor sanitare stabilite prin ordin comun al Ministerului Sanatatii si Ministerul Tineretului si Sportului. 

Prin dobandirea informatiilor din dans sportiv copiii devin mai atenti la postura lor, anumite patologii ale coloanei vertebrale sunt prevenite sau ameliorate pana la vindecare. Prin intarirea musculaturii si dezvoltarea unei mobilitati normale a articulatiilor, dar si prin dobandirea unui echilibru adecvat, dansul sportiv contribuie la prevenirea accidentarilor, a fracturilor si luxatiilor. Copiii invata sa calce controlat, sa aiba un echilibru bun si sa evite eventualele pericole ce pot duce la accidentare. 

Prin dans este favorizata constientizarea atat a propriului corp, cat si a mediului inconjurator. 

Inscrierile la grupele de dans sportiv pentru copii incep din 10 septembrie iar pachetul de initiere are durata de 3 luni (15 septembrie -15 decembrie), dupa care cei mai talentati vor fi selectionati in grupa de precompetitional. 

Conditii: Cursuri in sala de dans (maxim 10 copii) sau acasa prin livestream in fiecare joi intre orele 18.00 si 18.45 si duminica intre orele 17.00 si 17.45.

Locatii: • ZONA RAHOVA, DRUMUL TABEREI (Drumul Sarii nr 31, sector 5)• ZONA VITAN (Sos Mihai Bravu, sector 3)Preturi: Abonament lunar pentru o persoana = 100 lei

OFERTA SPECIALA PENTRU PACHETUL DE 3 LUNI = 240 LEI/PERSOANA.

Pentru relatii si inscrieri nu ezitati sa ma sunati la tel. 0722431152 (Gigi Raducan)