Noutati

Caraibbean Party

28 mai 2024

Clubul de dans PHOENIX si Top Dance Studio va invita la o petrecere destinata adultilor unde vom avea ocazia sa dansam si sa ne distram impreuna pe ritmuri latine si nu numai.

Evenimentul va avea marti, 28 mai 2024, ora 19.00 la restaurantul ROA, Drumul Sarii nr 35, langa Scoala Music 4All.

Pentru cei interesati vom face o repetitie la Scoala Music 4 All de la ora 17.30.

Taxa de participare este de 60 de lei/persoana care contine bufet rece si cald si servirea. Bauturile vor fi contra cost de la bar.

Speram ca si de aceasta data evenimentul va fi in spiritul celor trei cuvinte care sunt motto-ul clubului: 

ELEGANTA – FORTA – ECHILIBRU

Cursuri de dans pentru copii 3-7 ani

In luna aprilie incepem un nou proiect destinat copiilor. Va oferim mai mult decat dans, mai mult decat miscare, mai mult decat muzica. Copiii vor vedea distractie, dar parintii vor vedea educatie.

In fiecare vineri de la ora 17.00, va invitam sa veniti cu copiii intre 3 si 7 ani la Fresh Club, str. Anastasie Panu nr 50, cartier Vitan. Ne vom bucura de energia lor canalizata intr-un proces educational bazat pe joaca si miscare pe muzica.

BALUL PHOENIX

14 decembrie 2023, ora 19.30

Luna decembrie vine in fiecare an cu vise, dorinte implinite si cadouri. De 23 de ani, Clubul de dans PHOENIX s-a implicat in popularizarea practicarii dansului de catre copii si adulti in egala masura si sa traiasca in spiritul impus de cele trei cuvinte care sunt motto-ul clubului:

ELEGANTA – FORTA – ECHILIBRU

Si in acest an, Clubul de dans Phoenix va invita la traditionalul eveniment Balul Phoenix, organizat in fiecare an in preajma Craciunului, in data de 14 decembrie 2023 la Hobby Dance Complex, str. Eclipsei 14B, Popesti Leordeni, la 5 min distanta de statia de metrou Dimitrie Leonida.

Balul Phoenix va include in program demonstratii de dans din partea grupelor de seniori care au luat parte la proiectul Erasmus "Be Part of Active Society", showuri de dans, lectii deschise de dans si party dansant.

La aceasta petrecere va punem la dispozitie free bar cu bauturi racoritoare, vin, bere si aperitive. Daca doriti puteti veni cu bauturi alcoolice sau cu un platou de gustari.

Exista o taxa de organizare in valoare de 150 de lei de persoana.

Va rog sa-mi confirmati participarea pana in data de 5 decembrie 2023 entru a evalua efortul logistic.

Va asteptam la BAL!!!

Dupa peste 20 de ani de activitate in sport Clubul de Dans Sportiv Phoenix a fost acceptat a membru in CSIT, Confederatia internationala a lucratorilor in sport, organizatie recunoscuta de CIO. 

Clubul de dans Phoenix reincepe inscrierile la cursurile de dans pentru copii si tineri. Ne gasiti in sectorul 2, zona Bdul Muncii. Relatii la telefon 0722431152, FB sau Mess https://www.facebook.com/gigi.raducan.5  

Salutare dragi iubitori ai dansului,

Dansul reprezinta cea mai fericita combinatie intre miscare, eleganta, energie pozitiva si socializare, locul unde stresul cotidian dispare ca prin minune.

Asa cum am anuntat la inceputul anului 2022, in luna februarie vom da startul unui nou format al lectiilor de dans.

In fiecare miercuri de la 14.00 la 15.30 si vineri de la 20.00 la 21.30, la Fresh Club (zona Vitan) vom face lectii de dans pentru adulti initiere si intermediari. Pentru ca sunt persoane care pot veni doar miercuri la pranz sau vineri seara, structura informatiilor predate la antrenamente va fi conceputa astfel incat nimeni nu va pierde daca lipseste la o sedinta. La sfarsitul fiecarei lectii vom aloca 15-20 minute si pentru reamintirea stilurilor de dans invatate anterior.

Incepand cu 2 februarie, timp de 8 sedinte, vom invata de la caracterul si pasii de baza pana la o coregrafie, pentru doua stiluri de dansuri caraibiene: Merengue si Salsa. In luna martie vom trece pe continentul nord american si vom invata Country - Line dance si Rock'n Roll.

Pretul fiecarei lectii va ramane in continuare 40 lei dar cei care opteaza pentru abonamentul de 8 sedinte vor beneficia de o reducere de 25%, adica 8 sedinte la pret de 6, respectiv 240 de lei.

Ne pregatim ca pe data de 4 martie sa organizam Dancing Party de Martisor!!! In acest fel ne dorim sa ajungem la o stare de normalitate, perturbata in ultimii doi ani de Pandemie.

Relatii la tel. 0722431152

Sambata, 11 decembrie, incepand cu orele 18.00, va astept la Balul Phoenix. 

Evenimentul va avea doua parti: 

-Partea I Receptia si Showuri; 

-Partea a II-a Dancing Party. 

Am pregatit open bar cu racoritoare si bauturi alcoolice si bufet cu mancare de post (dezlegare la peste😀) si mancare de dulce. 

Va asteptam cu drag sa sarbatorim prin dans apropierea noului an!

Relatii la 0722431152.

Clubul de dans Phoenix se poate mandri cu inca o pereche Campioana nationala la categoria Seniori II latino, clasa E: Paul Potolea si Liana Curca.La sectiunea standard Ioan Iacob si Liana Curca au obtinut la prima lor participare intr-un concurs oficial in FRDS locul 5. Felicitari perechilor si multumim organizatorilor Campionatului National de Clase al Romaniei!

GRUPE NOI DE COPII

Din 15 septembrie redeschidem grupele de dans pentru copii in salile noastre din sectorul 3, zona Mihai Bravu si zona Drumul Sarii, sector 5. 

Am pregatit o oferta speciala pentru inscrieri pana pe 30 septembrie: Abonament de 3 luni (septembrie-decembrie 2021) = 300 lei. Abonamentul lunar este 120 lei/persoana pe luna.

WORKSHOP DE DANS PENTRU ADULTI

Clubul de dans Phoenix si Fresh Club va invita la un nou Workshop de dans in care, in 4 sedinte, veti invata sa invatati Vals Boston si Vals Vienez.
Lectiile vor avea loc la Fresh Club in fiecare miercuri de la ora 14.00 la 15.30.
Pretul pachetului este 160 lei/persoana. Pensionarii beneficiaza de reducere de 40%.
Workshopul se va incheia cu un party cu toti cursantii! 

 

CONVOCATOR

Afișat și comunicat membrilor, astăzi 1 august 2021.

In conformitate cu art. 9 din Statut, Consiliul Director al Asociației Clubul de Dans Phoenix, convoaca Adunarea Generala ordinara de alegeri a Asociației, pentru data de 19 septembrie 2021, ora 14.30, la Complexul Zar, sos Mihai Bravu nr 530, sector 3 Bucuresti si online pe platforma zoom.

In cazul in care nu se intruneste cvorumul de jumatate din numarul total al membrilor cu drept de vot, se convoaca o a doua Adunare Generala pentru data de 19 septembrie 2021, ora 17,00 care se va desfasura cu membrii cu drept de vot prezenti.

Adunarea Generala de alegeri va desemna componenta Consiliului Director si Cenzorul pentru o perioada de 3 ani. Alegerea membrilor Condiliului Director se va face pe functii, in conformitate cu art. 11 din Statut.

Propunerile pentru Consiliul Director si Cenzor se fac in scris pana la data de 1 septembrie 2021.

Pentru relatii si inscrieri nu ezitati sa ma sunati la tel. 0722431152 (Gigi Raducan)