Noutati

Clubul de dans Phoenix se poate mandri cu inca o pereche Campioana nationala la categoria Seniori II latino, clasa E: Paul Potolea si Liana Curca.La sectiunea standard Ioan Iacob si Liana Curca au obtinut la prima lor participare intr-un concurs oficial in FRDS locul 5. Felicitari perechilor si multumim organizatorilor Campionatului National de Clase al Romaniei!

GRUPE NOI DE COPII

Din 15 septembrie redeschidem grupele de dans pentru copii in salile noastre din sectorul 3, zona Mihai Bravu si zona Drumul Sarii, sector 5. 

Am pregatit o oferta speciala pentru inscrieri pana pe 30 septembrie: Abonament de 3 luni (septembrie-decembrie 2021) = 300 lei. Abonamentul lunar este 120 lei/persoana pe luna.

WORKSHOP DE DANS PENTRU ADULTI

Clubul de dans Phoenix si Fresh Club va invita la un nou Workshop de dans in care, in 4 sedinte, veti invata sa invatati Vals Boston si Vals Vienez.
Lectiile vor avea loc la Fresh Club in fiecare miercuri de la ora 14.00 la 15.30.
Pretul pachetului este 160 lei/persoana. Pensionarii beneficiaza de reducere de 40%.
Workshopul se va incheia cu un party cu toti cursantii! 

 

CONVOCATOR

Afișat și comunicat membrilor, astăzi 1 august 2021.

In conformitate cu art. 9 din Statut, Consiliul Director al Asociației Clubul de Dans Phoenix, convoaca Adunarea Generala ordinara de alegeri a Asociației, pentru data de 19 septembrie 2021, ora 14.30, la Complexul Zar, sos Mihai Bravu nr 530, sector 3 Bucuresti si online pe platforma zoom.

In cazul in care nu se intruneste cvorumul de jumatate din numarul total al membrilor cu drept de vot, se convoaca o a doua Adunare Generala pentru data de 19 septembrie 2021, ora 17,00 care se va desfasura cu membrii cu drept de vot prezenti.

Adunarea Generala de alegeri va desemna componenta Consiliului Director si Cenzorul pentru o perioada de 3 ani. Alegerea membrilor Condiliului Director se va face pe functii, in conformitate cu art. 11 din Statut.

Propunerile pentru Consiliul Director si Cenzor se fac in scris pana la data de 1 septembrie 2021.

Pentru relatii si inscrieri nu ezitati sa ma sunati la tel. 0722431152 (Gigi Raducan)