Noutati

Dupa peste 20 de ani de activitate in sport Clubul de Dans Sportiv Phoenix a fost acceptat a membru in CSIT, Confederatia internationala a lucratorilor in sport, organizatie recunoscuta de CIO. 

Clubul de dans Phoenix reincepe inscrierile la cursurile de dans pentru copii si tineri. Ne gasiti in sectorul 2, zona Bdul Muncii. Relatii la telefon 0722431152, FB sau Mess https://www.facebook.com/gigi.raducan.5  

Salutare dragi iubitori ai dansului,

Dansul reprezinta cea mai fericita combinatie intre miscare, eleganta, energie pozitiva si socializare, locul unde stresul cotidian dispare ca prin minune.

Asa cum am anuntat la inceputul anului 2022, in luna februarie vom da startul unui nou format al lectiilor de dans.

In fiecare miercuri de la 14.00 la 15.30 si vineri de la 20.00 la 21.30, la Fresh Club (zona Vitan) vom face lectii de dans pentru adulti initiere si intermediari. Pentru ca sunt persoane care pot veni doar miercuri la pranz sau vineri seara, structura informatiilor predate la antrenamente va fi conceputa astfel incat nimeni nu va pierde daca lipseste la o sedinta. La sfarsitul fiecarei lectii vom aloca 15-20 minute si pentru reamintirea stilurilor de dans invatate anterior.

Incepand cu 2 februarie, timp de 8 sedinte, vom invata de la caracterul si pasii de baza pana la o coregrafie, pentru doua stiluri de dansuri caraibiene: Merengue si Salsa. In luna martie vom trece pe continentul nord american si vom invata Country - Line dance si Rock'n Roll.

Pretul fiecarei lectii va ramane in continuare 40 lei dar cei care opteaza pentru abonamentul de 8 sedinte vor beneficia de o reducere de 25%, adica 8 sedinte la pret de 6, respectiv 240 de lei.

Ne pregatim ca pe data de 4 martie sa organizam Dancing Party de Martisor!!! In acest fel ne dorim sa ajungem la o stare de normalitate, perturbata in ultimii doi ani de Pandemie.

Relatii la tel. 0722431152

Sambata, 11 decembrie, incepand cu orele 18.00, va astept la Balul Phoenix. 

Evenimentul va avea doua parti: 

-Partea I Receptia si Showuri; 

-Partea a II-a Dancing Party. 

Am pregatit open bar cu racoritoare si bauturi alcoolice si bufet cu mancare de post (dezlegare la peste😀) si mancare de dulce. 

Va asteptam cu drag sa sarbatorim prin dans apropierea noului an!

Relatii la 0722431152.

Clubul de dans Phoenix se poate mandri cu inca o pereche Campioana nationala la categoria Seniori II latino, clasa E: Paul Potolea si Liana Curca.La sectiunea standard Ioan Iacob si Liana Curca au obtinut la prima lor participare intr-un concurs oficial in FRDS locul 5. Felicitari perechilor si multumim organizatorilor Campionatului National de Clase al Romaniei!

GRUPE NOI DE COPII

Din 15 septembrie redeschidem grupele de dans pentru copii in salile noastre din sectorul 3, zona Mihai Bravu si zona Drumul Sarii, sector 5. 

Am pregatit o oferta speciala pentru inscrieri pana pe 30 septembrie: Abonament de 3 luni (septembrie-decembrie 2021) = 300 lei. Abonamentul lunar este 120 lei/persoana pe luna.

WORKSHOP DE DANS PENTRU ADULTI

Clubul de dans Phoenix si Fresh Club va invita la un nou Workshop de dans in care, in 4 sedinte, veti invata sa invatati Vals Boston si Vals Vienez.
Lectiile vor avea loc la Fresh Club in fiecare miercuri de la ora 14.00 la 15.30.
Pretul pachetului este 160 lei/persoana. Pensionarii beneficiaza de reducere de 40%.
Workshopul se va incheia cu un party cu toti cursantii! 

 

CONVOCATOR

Afișat și comunicat membrilor, astăzi 1 august 2021.

In conformitate cu art. 9 din Statut, Consiliul Director al Asociației Clubul de Dans Phoenix, convoaca Adunarea Generala ordinara de alegeri a Asociației, pentru data de 19 septembrie 2021, ora 14.30, la Complexul Zar, sos Mihai Bravu nr 530, sector 3 Bucuresti si online pe platforma zoom.

In cazul in care nu se intruneste cvorumul de jumatate din numarul total al membrilor cu drept de vot, se convoaca o a doua Adunare Generala pentru data de 19 septembrie 2021, ora 17,00 care se va desfasura cu membrii cu drept de vot prezenti.

Adunarea Generala de alegeri va desemna componenta Consiliului Director si Cenzorul pentru o perioada de 3 ani. Alegerea membrilor Condiliului Director se va face pe functii, in conformitate cu art. 11 din Statut.

Propunerile pentru Consiliul Director si Cenzor se fac in scris pana la data de 1 septembrie 2021.

Pentru relatii si inscrieri nu ezitati sa ma sunati la tel. 0722431152 (Gigi Raducan)