Sport is for everyone

Grupul tinta al proiectului Sport is for everyone s-a initiat in elementele tehnice ale jocului Boccia. Aceata se joaca pe echipe si este un mod excelent de a folosi sportul in incluziunea sociala a persoanelor cu nevoi speciale.

In cadrul proiectului SPORT IS FOR EVERYONE finantat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus am folosit dansul pentru comunicare nonverbala in pereche si coordonarea miscarii pe muzica. Am invatat sa dansam Bachata folosind sportivi de toate varstele, cu si fara dizabilitati.

In cadrul proiectului SPORT IS FOR EVERYONE finantat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus am selectat exercitii fizice care se aplica in mod curent in dansul sportiv si care pot ajuta in alte sporturi. Prin aceste exercitii intentionam sa dezvoltam un model de bune practici pentru pregatirea fizica generala.

Toate noutatile le puteti gasi pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093271345294

La prima sedinta din cadrul proiectului "Sport is for everyone" s-au discutat aspecte organizatorice pentru o buna desfasurare a proiectului. La intalnire au participat Simona si Alexandra din Italia, Carlos din Portugalia si Stefania prin zoom datorita unor probleme de servici care au impiedicat-o sa faca deplasarea la Bucuresti. Din Romania au...

Proiectul "Sportul este pentru toți" urmărește un răspuns complet și articulat la problemele excluziunii sociale, bazat pe nevoile exprimate și împărtășite de toți partenerii de proiect.