Erasmus Project 

Clubul de dans Phoenix reincepe inscrierile la cursurile de dans pentru copii si tineri. Ne gasiti in sectorul 2, zona Bdul Muncii. Relatii la telefon 0722431152, FB sau Mess https://www.facebook.com/gigi.raducan.5 

Clubul de dans Phoenix invita patru tineri cu varsta intre 16 si 26 de ani sa participe in perioada 18-25 septembrie la o tabara de dans la Plovdiv in Bulgaria. Transportul, cazarea, masa si distractia sunt gratuite. Daca sunt persoane interesate de o saptamana de distractie in Bulgaria va rog sa ma anuntati.

Incepand de luni, 2 mai 2022, va invitam sa luati parte la cursurile noastre gratuite de dans adresate tinerilor cu varste intre 16 si 30 de ani. Va asteptam de la ora 19.00 la scoala gimnaziala Petre Ghelmez!

Suntem si pe Facebook!!! 

https://www.facebook.com/UCTDErasmus

Clubul de dans Phoenix va invita sa participati cu totul GRATUIT la proiectul european:

Comunicare universala prin dans pentru tinerii din tari si medii sociale diferite

Muzica si dansul pentru sunt mijloace puternice prin care se pot crea punti de comunicare si legaturi intre tineri din diferite tari.

Daca esti tanar si:

  • Vrei sa inveti sa dansezi;
  • Doresti sa interactionezi cu tineri din alte tari
  • Cauti sa te conectezi la valorile Europene de incluziune sociala a tinerilor
  • Ti-ar placea sa-ti exprimi talentul artistic pe scena

Trebuie doar sa completezi acest chestionar: https://www.survio.com/survey/d/H2C1X8R9U1C8V9J2G

Sambata, 26 martie 2022, Clubul de dans Phoenix, Bucuresti si Kulturno umetnički centar Just Dance, Belgrad, au semnat la Bucuresti contractul de parteneriat in cadrul proiectului Erasmus+ cu nr. 2021-2-RO01-KA210-YOU-000048485.

Prima intalnire transnationala

 Weekendul trecut, Clubul de Dans Phoenix din București și Kulturno umetnicki centar Just Dance din Belgrad au parcurs prima întâlnire transnationala din proiectul Erasmus nr 2021-2-Ro01-Ka210-You-000048485. Managerii de proiect din fiecare tara, Gheorghe Raducan și Goran Knezevic au semnat contractul de parteneriat și, împreună cu contabila, Cristina-Maria Pop și profesorii Anda-Ioana Raducan, Danilo Vujasinovic și Carmen Baisan au stabilit modul de desfășurare a activităților viitoare și de implementare a obiectivelor proiectului. Din aprilie demaram campania de selecție a grupului țintă format din tineri care doresc sa participe la cursuri de dans.